bilder!

För en gångs skulle vill jag lägga ut bilder i min bildfattiga blogg.. fattig på bilder, beror på att jag inte äger nån kamera och sladden till mobilen är borta, jag har förstört bluetooth anslutningen och är allmänt oteknisk!!

Men ja, så självklart, det GÅR INTE att lägga upp bilder just nu.. Blir lite sur...


droger och andra nöjen!!

satt och google lite idag för att se om jag fick ta med mig min morfin hostmedicin som handbagage.. Medicin i flytande form får man alltid ta med sig mer än den ransonerade delen, om den är receptbelagd och man behöver den.. Däremot kan man behöva ett intyg från Apoteket om den är narkotika klassad.. Det verkar dock som att jag klarar mig utan detta!!

Däremot kom jag till en verkligt intressant sida, eller?? Här fick man bra tips på hur man kunde använda läkemedel som droger! Ska inte ge länk till sidan för att uppmuntra detta missbruk..

Men min hostmedicin tex. var bra att blanda med lustgas, för att uppnå bra effekt, kombination med alkohol var dock inte nåt att rekommendera.. Ville man ha sig ett bra rus, skulle man dricka ca 1,3 dl.. Hur fan man nu skulle kunna få i sig det.. Jag får kväljningar på min 5 ml...


Rosa Bandet!

Det är oktober månad=rosa bandet månad, och dags att stödja kampanjen lite extra.

Genom att jag publicerar denna länk, så skänker Chartis 10 kr till rosa bandet
Gör det samma du med!

Stöd rosa bandet

har jag rätt, eller...

har jag rätt!!

Vilka har gjort slut, om inte BlondinBella och Nils.. Men jag tycker såklart synd om henne.. Sånt är aldrig kul!!

Men jag hade rätt, och det är allra viktigast :)

Jag e sjuk...

Å det är såklart mest synd om mig i hela världen!!
Eller, jag kanske egentligen varit sjuk hela veckan, men först idag inser jag detta.. Kunde inte sova inatt, hostade som en en galning och fick några få timmars sömn, har såndär jobbigt torrhosta som i slutändan känns att jag vill spy.. har fortsatt på detta sätt under dagen och snart ger jag upp!!

Härligt att jag fick pencillin lixom.. När det förmodligen är ett virus jag har å inte nån infektion!! Tack, Å nu börjar de underbara biverkningara komma...

Håller mig hemma från jobbet både idag och imorgon, och hoppas på nya tag nästa vecka!!

Jobbiga jävla ungar!!

Igår när jag var hos doktorn för min onda hals, som för övrigt blivit något bättre idag, istället har jag nästan tappat rösten, så var vi cirka 5 olika familjer/personer som väntande.. Jag, en tjej och sedan föräldrar med sina barn.. I varje barnfamilj var det 2 barn med.. där jag antar att de ena barnet var sjukt..

I var och en av familjerna springer ett av barnen runt hysteriskt i korridoren och väntsalen, utan någon som helst tillsägelse av föräldrarna, kändes som att de inte ens såg vad som hände.. De kastar bollar högt och lågt, öppnar dörrar där det står "endast personal". Trots att ingen av familjerna kände varann sedan innan, var alla precis lika slappa... Jag anser faktiskt att man som förälder kan visa lite hänsyn och respekt mot de andra patienterna som förmodligen sitter där för att de inte mår så bra och då kanske inte uppskattar hysteriska barn jättemycket!!

Min förståelse försvann ungefär när ett barn på ca 3-4 år öppnar dörren in till läkaren, som har en patient. Mamman sitter först kvar i stolen och läser vidare för sitt andra barn och säger därifrån.. "stäng dörren, det där är ajaj".. när barnet då inte bryr sig, reser hon sig, säger en gång till "det är ajaj". Går tillbaka och läser och barnet fortsätter springa hysteriskt..!

Sjukt jväla respektlöst.. Å jag förstår mycket väl att det inte är barnens fel, utan föräldrarnas brist på uppfostran.. Så jag börjar undra om det var årsmöte för "slappa föräldrar" på Kungälvs akut den kvällen!!

Jag tänker bara om jag själv varit hos läkaren, kanske tagit av mig kläderna för att jag hade ont någon stans, hon behövde se, klämma eller liknande, så vill jag ju absolut INTE att någon ska komma och öppna dörren utan att först knacka.. Oavsett om man är 2, 75 år eller sjuksköterka...

Nej tack, nästa gång ska jag se till att uppsöka sjukhuset när det är barnfritt, eller kanske inte bli sjuk!!

där lurade jag dem allt...

Såg förut att de kom på gatan för att knacka dörr och sälja något.. Jag verkligen avskyr sånt, å eftersom min dörr e den enda som är mot gatan, trots att huset har 3 hushåll, så är jag den enda som får dessa underbara dörrknackningar..!

Denna gång var jag dock redo.. Sprang in från tv-rummet till sovrummer å slänge mig i sängen för att inte synas.. Haha.. Snart kom de å knackade på dörren, men jag var inte "hemma"...

Lycklig som en 3 åring på julafton eller nåt likande :)

Har nåt att se fram emot!!

4-6 december.. Då drar F och jag till Dreseden, kan inte bli annat än bra.. Å bäst av allt är att vi denna gång inte behöver köra 60 mil totalt bakis hem igen.. utan nu flyger vi till Bln och A får ta hand om oss...

Kommer bli en grymmehelg, detta vet jag redan nu, då helger med oss inte blir annat än lyckade!!!

pillerknaprande och varm choklad!!

Har haft ont i halsen sen i lördags.. idag tog jag beslutet att ta mig till jourcentralen och kolla upp det, å det inte är halsfluss.. Tack och lov inte, men väl en inflammation, så fick faktiskt pencilin att knaprta på i 10 dar.. Härligt, känner mig alltid så lycklig då... *ironi*

Läkarn va en trevlig prick, å har fått lite mer positiv känsla av Kälvs sjukhus sedan mina två senaste besök..

Dock blödde jag så mycket i fingret att jag behövde 2 plåster efter blodprovet, och ändå gick blodet igenom.. Kanske nästan va läge att sy..

Nu sitter jag å tycker synd om mig, gjorde varm choklad, men det blev skinn på den å då ville jag nästan kräkas.. Andra gången idag, första gången var när ssk körde ner en pinne i halsen på mig!!

Sånt e livet, å nu e det snart dags för Biggest loser.. ska nog frossa i chips till det :)

ett viktigt iaktagande har gjorts..

.. Jag tror att BlondinBella och hennes Nils har gjort slut..

Nån som sätter emot, håller med, eller liknande så är ni välkomna att säga nåt, men jag e nogså säker att jag kan sätta en 500 spänn på detta!!

ut på tramp..

Vi gav oss ut på nya kantarellstigar igår, jag å Antoine.. Började med urskogen, där vi båda sa att nä, har kan det inte växa nåt och precis i detta ögonblick har vi 4 små söta kantareller föramför ögonen.. Fortsätter vidare, hittar några fler..

Alla kantareller vi hittade, fann vi på "inte riktigta kantarell marker".. När vi kom till såna typiska kantarellmarker så hittade vi såklart inte en enda..

Det räckte i alla fall till varsin svampmacka som förrätt innan vår delikata spagetti och köttfärssås..

Vi kom, vi såg, vi segrade!!!

VI KOM till Ullared runt 12 tiden på fredagen.. Parkeringen var knökad och vi kunde va glada att vi fick en, dock långt ifrån affären.. Jag å Lisa bytte blickar och kände nog båda att va fan har vi gett oss in i.. Vi kommer att bli hatade.. Härligt nog var det inte nån kö och shoppingen kunde börja smärtfritt...

VI SÅG, Morgan såklart!! Å lyckliga blev vi :) Vi har ju sett en kändis förfan!! Sen att vi kanske klassar honom som en F-kändis, det är en annan sak!!

VI SEGRADE, killarna gillade Ullared, kan till och med tänka sig att åka tillbaka, dock inte förän nästa år.. Men nästa år är om 3 månader :)

Jag höll hårt i mina pengar, å shoppade loss för en sisådär 600 kr.. men fick med mig lite bra å ha saker..
Men självklart glömde jag två av det viktigaste sakerna.. Disksvampar och plastfolie... Hur ska jag överleva??

Men 3 julklappar är inhandlade!! Det ska börjas i tid!!


På fredag smäller det!!

Då skall jag bege mig till Ullared med Syster..
Med oss har vi två rookies, som aldrig varit där innan..
Som inte vet vad köa är, som inte förstår charmen med att armbåga sig framåt med andra folk..
Som inte förstår hur kul det är att lukta vilket schampoo som luktar bäst, eller vilket sjöljmedel som är billigast..

En som redan innan han varit där HATAR Ullared, en som inte har nån aning vad han ger sig in på...

Detta kan inte annat än att bli en riktigt kul fredag!!!!!

Tv-hösten

Ser riktigt lovande ut för mig som bara har 3 kanaler...
Kollar ju aldrig på TV, men nu finns både Biggest loser, bonde söker fru och Robinson..

Vad månne det bli av detta tro??

Carin nojja..

Jag har lite sån där nojja att jag alltid måste låsa dörren, så fort jag kommer innanför den.. Sån är jag överallt typ och har nog alltid vart...

Det jobbiga är då på morgonen, när man skall stressa iväg till jobbet, letar febrilt efter dörrnyckeln..
Den SKA ju ligga i lådan där jag alltid lägger den när jag kommer hem.. Efter att ha gått igenom jackfickor, väskor och jeans, finns ju bara ett ställe kvar.. Nyckelhålet på utsidan..

Japp, där e den!!

Bra carin, superlycket..
Jag har varit tillgänglig för mördare och våldtäktsmän hela natten, utan att ha en aning..

Tur att jag har en sån vakthund som Isola...Som snarkar högre än de flesta och sover djupare än björnen i sin vinterdvala..

det värsta med att bo själv..

är när det kliar på ryggen.. Å ingen kan klia..

"Isola, kan du ta en av dina framtassar, med de underbara små klorna och klia mig litegrann", tror lixom inte att det hade funkat...

Men för övrigt är det helt ok..

Man kan gå på toaletten utan att låsa dörren, dusch hur länge man vill på morgonen utan att nån annan står å bankar på dörren och man får se hur många PH avsnitt som helst, utan att nån klagar

(Vad PH står för, det vill jag dock inte berätta, kan inte riktigt stå för att jag ser sån skit TV)

Jag har hittat den!!

Bloggen som får mig att längta, som får mig att drömma, hoppas.....

En familj som flyttat till Sydney och man får följa deras liv därifrån..
Å vad kul det är att läsa om alla ställen man själv känner igen, minns och varit på...

Vill tillbaka, någon gång kommer det att ske..


RSS 2.0