Jag har blivit med...

...ny telefon..

Lite sådär efter alla andra, så har jag med blivit cool...

Har en experia, android, appar, internet och allt vad det heter.

Va min underbara A som tyckte att jag skulle moderna upp mig lite vad gäller telefon och gav mig detta i födelsedagspresent.. Jag va lycklig som pojken som får sin första barbiedocka eller flickan som får sin första blåa lastbil (en förskollärare måste tänka i genus :))

Har grejat, installerat, fixat appar, gjort inställningar för E-mailen, allt tog mig nog 2 dar..

Skulle sedan göra en liten uppdatering som rekommenderades...

VIPS: alla jävla inställningar borta... Jaja, så är det när man har en för high-tech telefon..
Va bara att börja om från början..

Å nu har jag nog nått mitt mål!! 


Bloggsemester

Har haft och kommer nog att fortsätta att ha lite bloggsemester ett tag...
Just nu finns inte nån motivation eller något större i mitt liv att blogga om...

Ja, det är så det ser ut just nu!!

Men håll till godo, för fortsättning följer....


Melodifestival och Carl Bildt

Såg melodifestivalen med en kompis igår. Ingen av oss kanske höjde den till skyarna, men man måste ju hänga med så att säga :)

Innan så sa jag att Carl Bildt skulle vara med i nåt mellaninslag.. Snacka om att jag blev nedtryckt till tårna.. Men jag hade faktiskt hört detta på radion. Förvisso riks FM, och vi kom fram till att jag var blond och lättlurad..

MEN: visst fan står det i eftertexterna att Carl Bildt var med, med andra ord e jag ganska grym!!!

För lövrigt var nog Dannys låt den bästa bidraget under kvällen och en given etta.. trum-låten tog sig faktiskt... Men kan ju inte påstå att startfältet var så starkt!!

Go Sverige!!!

Jag e utvald!!

Men vete fan om det e så jäkla kul!!

Fick ett brev av SIFO att jag fått äran att delta i deras "Sverige 2011" undersökning...

50 sidor, med spaltmeter av frågor.. Har hållt på att svara sedan i tisdags och är fortfarande inte klar!!

Det handlar verkligen om allt mellan himmel och jord..

När ni sedan i tidiningar mm läser "enligt undersökning från SIFO, så har 75% av alla under 30 en facebook sida, då vet ni att jag är med och höjer upp statistiken :)

Roligast just nu..

.. är Burger King reklamen på radio... där de frågar massa konstiga frågor, varav en av dem är

Får tjejkaniner skavsår??

Ja, det visar ju nivån på min humor...

Sarah, ohhh Sarah!!

Tydligen har jag sett en kändis i en cool bil... Jag å A var ute och for, å som vanligt kollade vi in bilar, så att jag kan berätta för honom vilken hans nästa investering ska bli (ja, visst är varje bilköp en investering??:))

I vilket fall passerar vi en "ascool" sprillans ny Merca av typ den coolaste modellen som finns.. Tydlige, inte vet jag, men A sa det!

I bilen sitter Sarah Connor.. Å e tydligen ungefär lika grym hon.. En tysk popstjärna som e väldans känd.. själv har jag nog bara hört namnet, men vet inte vad hon sjunger.. A var i alla fall glad, snygg bil OCH känd popstjärna på samma dag, kan det bli bättre??

Såhär står det om henne på Wikipedia:

Sarah Connor är en tysk popsångerska som slog igenom i sitt hemland och övriga Centraleuropa 2001 med debutalbumet "Green Eyed Soul". I Sverige är hon fortfarande relativt okänd, medan hon i Tyskland och de övriga tysktalande länderna i Europa nästan nått en status som superstjärna.

Hon är gift och har två barn tillsammans med den föredetta pojkgruppsmedlemmen Marc Terenzi. Marc Terenzi var medlem i en amerikansk popgrupp kallad Natural som hade en mindre framgång i Tyskland där gruppen lanserades i början av 2000-talet. Paret medverkade även i en egen realityserie på tysk tv. Serien kan jämföras som en tysk version av Jessica Simpsons och Nick Lacheys realityserie "Newlyweds".

MEN: hon är tydligen skild nu.. Kanske ska informera Wikipedia om detta!!


På badhuset!!

I lördagskväll begav jag och Antoine oss till ett badhus.. Till skillnad från i Sverige, så måste man här byta om tillsammans.. Eller ja egentligen inte, men man får i entrén nyckeln till sitt skåp, alla skåp är i en stor sal, där både tjejer och killar samsas.. man kan byta om i små bås, men jag vill såklart utmana mig själv å krånga med bikini och handduk vid skåpen, tack och lov har man i alla fall egna duschar!!

Badet var ett äventyrsbad, med rutchkanor, utomhus bassäng, vågmaskin och saltvattensbad, vi hade en supermysig helkväll, då badet inte stängde förrän vid 22...

Söndag morgon var dock inte lika trevlig när jag vaknar upp med utslag i hela ansiktet.. Å nu kan man tro att det var stor blaffor, men det vore väl att överdriva, men i vilket fall så hade jag som små plitor i hela jäkla ansiktet och ner på halsen, de börjar äntligen att försvinna så smått... De kliade nåt otroligt å detta skulle jag gå runt med.. ville ju inte heller täcka över utslagen med nåt, då jag tänkte att de skulle ta längre tid för dem att försvinna..

Jag ville skicka in stämningsansökan och få en fet ersättning, men A trodde inte att detta skulle funka, då jag förmoldligen bara var överkänslig mot kloret..

KLOR??? får man ha det i bassänger?? det kanske är det vi har med.. Fast i vilket fall har jag sagt att klor är förbjudet i Sverige och att vi har nåt mycket bättre och mer miljövänligt... Det kan vara så att jag ljuger!!

RSS 2.0