På badhuset!!

I lördagskväll begav jag och Antoine oss till ett badhus.. Till skillnad från i Sverige, så måste man här byta om tillsammans.. Eller ja egentligen inte, men man får i entrén nyckeln till sitt skåp, alla skåp är i en stor sal, där både tjejer och killar samsas.. man kan byta om i små bås, men jag vill såklart utmana mig själv å krånga med bikini och handduk vid skåpen, tack och lov har man i alla fall egna duschar!!

Badet var ett äventyrsbad, med rutchkanor, utomhus bassäng, vågmaskin och saltvattensbad, vi hade en supermysig helkväll, då badet inte stängde förrän vid 22...

Söndag morgon var dock inte lika trevlig när jag vaknar upp med utslag i hela ansiktet.. Å nu kan man tro att det var stor blaffor, men det vore väl att överdriva, men i vilket fall så hade jag som små plitor i hela jäkla ansiktet och ner på halsen, de börjar äntligen att försvinna så smått... De kliade nåt otroligt å detta skulle jag gå runt med.. ville ju inte heller täcka över utslagen med nåt, då jag tänkte att de skulle ta längre tid för dem att försvinna..

Jag ville skicka in stämningsansökan och få en fet ersättning, men A trodde inte att detta skulle funka, då jag förmoldligen bara var överkänslig mot kloret..

KLOR??? får man ha det i bassänger?? det kanske är det vi har med.. Fast i vilket fall har jag sagt att klor är förbjudet i Sverige och att vi har nåt mycket bättre och mer miljövänligt... Det kan vara så att jag ljuger!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0