en traumatisk upplvelse

Idag har jag varit med om nagot sa vidrigt att det med ord är obeskrivbart och endast skulle kunna begripas av andra människor om de själva fick erfara det!!

 

Jag och Siobhan sitter tillsammans med en kille i var klass pa taget pa väg hem fran skolan. Efter nagra stationer sa kommer det en sunkig man pa taget och han kommer fram till oss och och fragar killen om han kan fa 2 cigarett filter..

 

När han gar darifran kommer det en odör fran denna man som är obeskrivlig.. Han luktar DÖD, nat pa hans kropp är ruttet och dött, vilket gör att han luktar som han legat död i en lägenhet i minst en manad utan att nan hittat honom.. Det är FRUKTANSVÄRT och det gör hela vagnen sa illamaende att man vid nästa hallplats maste ga av.. Bade jag och S är nära att kräkas och vagnen är tom pa människor.. att inte duscha pa 3 veckor och stinka svett är i jämförelse parfym och jag kommer aldrig mer att klaga pa svettiga människor pa taget.... Det här var värre än jag nansin trodde jag skulle behöva uppleva... Rent vidrigt...

 

Jag undrar även vad som var dött pa honom....?? S berättade att hon har en kompis som jobbar pa akuten pa ett sjukhus i England och en gang hade det kommit in en uteliggare som haft samma skor pa sig i flera ar, sovit med dem och alltid haft dem pa, de behövde ta av honom skorna och da hade nagra tar hängt med pü köpet, för att de var helt förruttnande, tror att det är samma med denna mannen!!

 

Idag har jag svart att äta och doften har bitit sig fast i mitt luktsinne!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0