Kände mig en stund som hemma!!

Idag efter skolan gjorde jag och Siobhan ett relativt kort besök till mitt hemland, vi at god mat och sprang sedan fort igenom för att inte köpa nagot mer....

Vart tror ni att vi var??

IKEA saklart!! Siobhan fick ett typ "gravidsug" (fast hon e alltsa inte gravid :)) efter Swedish meetballs när vi va i skolan och jag va inte sen med att komma pa idéen med Ikea.. sagt och gjort, vi tog S-bahn dit och insag att det lag bara ca 4 staioner fran skolan!!

At gott, drack lingondryck, som vi bada dock tyckte var förfärligt äckligt, och jag fick förklara att det dricker inte normala människor i Sverige :)))

sedan sprang vi igenom affären da ingen av oss har pengar att handla för där, men jag behövde ju i alla fall göra ett stopp vid all svensk mat, och Siobhan hade ytterst roligt at mig pa grund av alla glädjetjut jag gjorde... Fick med mig 2 tuber kaviar, 1 burk lingonsylt, en burk blabärssylt, 2 pasar bilar, en pase kanelgifflar och en pase Polly.. lckan var gjord...

S gick runt och tyckte vi svenskar va sa konstiga pga kaviaren och sillen... det fanns även knäckebrot, vilket är bara att veta till en annan gang, men just nu har jag ju redan det här, eftersom jag tog med mig det när jag akte ht senast.. Har njutit av knäckemacka med ost och kaviar idag :)

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0