She hates us sooooooo!!!

Vi har en amerikansk tjej i klassen, och hon hatar oss... vilket vi tycker är ganska kul!! Hon själv är sa dryg, sa det är riktigt tragiskt!! I början försökte vi vara snälla, men har nu insett att det inte är nan idé.. Tom stackars Mike har fatt sig en känga av henne!!

I klassen som vi gar i nu, sa har manga gjort steg A 1.2 tillsammans, sa de känner varandra sen innan.. och vi 3 prenzlauer bergare är tillsammans med 4 till "utbölingar". amerikanskan har gatt här innan. Redan första dagen gick allt snett, nagon i klassen fragade om ett ord, typ söt, smart eller likande vet inte riktigt vad... Varan lärare säger i alla fall, att "det är som Carin och Siobhan" blicken vi fick av henne da, var inte att leka med.. da hon tycker att hon är smartast och snyggat om inte i hela världen, sa i alla fall i Tyskland.. Jag och S reagerade inte ens pa detta, men har fatt det aterberättat av Mike..

Sedan dess har hon gett oss onda blickar konstant... Eller kommentarer som inte rakt ut är elaka, men som vi alla vet är menat sa..

Var lärare fragade en gang var "vermieten" betyder, ingen sa nagot och jag sa da "to rent out" pa engelska, eftersom det är det som det betyder... Da sager den J-la Bitchen, "auf deutsch bitte" som att hon behöver bry sig, om nu allt ska va pa engelska, sa ska var lärare saga det och inte hon.. a det var ok att det va pa engelska..

hon är vidare typ kär i en fransman i klassen, som hon smörar framför sa det är pinsamt.. han är föga intresserad tillbaka, och S pastar att han har "a soft spot for me" vilket ju gör det hela ännu roligare, om det nu skulle va sa...

Hon gör det i alla fal värt att ga till skolan, för oj vad kul vi har at det!!

Hon är för övrigt skadespelerska!! Vilket betyder att hon slavar i nan bar pa manhattan i vanliga fall, för att fa ett skadesplarjobb där är nog inte det lättaste :)

A nu var jag elak!! Fast, ska tilläggas att S och jag kör änglastilen vilket gör henne ännu mer arg :) Känns det som att vi är tillbaka i lagstadiet igen, ja nanstans sa tycker jag faktiskt det!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0