varma dagar i Berlin

Det är hett, riktigt hett, här i Berlin just nu. Hela himmelsfärd helgen har bjudit på 28-30 grader. Man orkar inte göra så mycket mer än nödvändigt, som är att vattna alla blommor som törstar efter vatten, ligga i poolen (nödvändigt) eller att grilla...

Jag VET att bloggen blir lidande, men att sitta framför datorn när det är sådana underbara dagar, det är inte min melodi så att säga!

Ikväll ska vi på 30 årskalas till en kompis till A, men numer även min kompis :)

Nästa vecka ska jag anmäla mig till nästa steg i tyskan. hade från början tänkt att läsa steg 3-4 tillsammans i en intensivkurs på 4 veckor, tror att jag hade klarat det, men inser samtidgt att för att lära mig på allra bästa sätt, så ska jag nog läsa steg för steg, så nu har jag istället bestämt mig för att bara läsa steg A.2.1.. Så med andra ord kommer det att bli min sista kurs innan jag beger mig tillbaka till Sverige.. Allt som allt måste jag göra 11 kurser, och har alltså då 8 to go..

Nä, nu måste jag ta ett kärringdopp i poolen igen, jag e ju en badkruka och för mig är att bada att kämpa sig i poolen, vilket tar ca en halvtimme.. den är just nu 23 grader och jag väntar med spänning på ca 25-28!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0