en vit lögn har ingen dött av...

Andra dagen i skolan har varit något bättre, han som är "sämst" var ine där idag, å det är ju han som verkligen behöver det mest. Men han va på nåt möte med Bundes agentur für arbeit.

Idag pratade om vilka språk vi kunde och vår lärare skrev upp vitnamesiska grekiska och svenska på tavlan. Sedan säger hon och franska, jag fattar inte vem det är som pratar franska i rummet, men sen säger hon till mig, eller du pratar väl det carin...??


Haha, fattar INTE vart hon fått detta ifrån, men som det språkgeni jag är, så är det ju självklart att jag pratar franska och säger såklart JA!!!!

Hoppas VERKLIGEN INTE att min lärare kan franska, å typ vill ha invecklade konversationer med mig, för det enda jag kommer ihåg från skolfranskan är Je m'appelle carin, och jag kan ju för f-n inte ens stava det rätt :)

Jag tyckte i alla fall att det var riktigt kul att hon trodde jag snackar franska, jag har ju inte ens en franskt namn!!

Efter detta skulle vi såklart öva och läraren gick runt och frågade oss alla Wie sprachen Sie? Självklart sa jag Ich sprache swedisch, englisch und französisch :)

En av vittarna (det är mitt nya ord för vitnameser) sa Ich spreche vietnamesisch und Deutschland

hahaha, ja, bra att man pratar Tyskland :)
Än så länge pratar jag inte Tyskland!!! Utan håller mig till min franska!!

E så sugen på att typ smygfilma när vi pratar, för vi måste ju låta som några totalt retarded miffon, ska se om jag får till det!!!

Nu ska jag ut i solen, njut av snön i Sverige ni :)
Fast ska ärligt tilläggas att jag letade vantar idag efter skolan, men det verkar som att affärerna inte säljer det mer, men det är svinkallt att cykla på morgonen!!

Kommentarer
Postat av: mamsen

kära Carin, det heter VIETNAMESER och inte vitnameser.

puss!!

2011-05-11 @ 22:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0