Ulla Mullvad på besök!!

Vi har fått fulbesök i trädgården, det började i helgen när vi vaknade och det var 3 stora fina högar i gräsmattan, en mullvad...

när vi åt frukost, såg vi hur det rörde sig i högen och mullvaden grävde vidare.. Antoine vill köra en spade i huvudet på den, eftersom de förstör så mycket.. Jag blev fly jävla förbannad å sa att då kan vi köra en spade i huvvet på honom med varje gång han förstör nåt här i världen.... Typ kör sin bil som släpper ut miljöfarliga gaser.. Vi tog bort högarna och jämnade ut gräsmattan.. Eller rättare sagt JAG gjorde det, allt för att rädda den lilla mullisens liv..

Söndagmorgon, nya högar, på nya ställen i gräsmattan, 4 stycken, höga ståtliga och fina... Jag fixar iordning dem utan ett ord... gräsmattan börjar se lite sliten ut...

måndag, 3 nya högar..

tisdag 3 nya högar... fixar iordning dem, går och rensar ogräs ur häcken och när jag kommer tillbaka 3 nya högar, MITT PÅ DAN!!!

onsdag.. nån hög

torsdag. 4 nya högar

Nu börjar jag ångra att vi inte körde spaden i huvudet på den jäveln!! Det är INTE kul att fixa med detta varje dag, plus att gräsmattan ser ut som skit... Har kollat på internet efter massa sätt att utrota dem, kanske ska köpa vitlök och gräva ner i hålen, det ska tydligen inte uppskattats.. Eller järnrör ner i gräsmattan som ska ge vibrationer, hur kul ser det ut då??

Nä, nästan gång, bang bom, spade i huvet och väck!!

Just nu häller jag vatten i hålen och hoppas på att de ska drunka!!Kanske inte ser mycket ut för världen, men det är MYCKET!!!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Kul med lite bilder!

2011-05-22 @ 15:11:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0