Iphone någon!!

Inatt drömde jag så sjukt att jag bara måste dela med mig..

Jag och Antoine åkte rodel (tror det heter så, det gjorde det i alla fall i min dröm) Då ringer en jag känner och säger att hon jobbar i närheten och frågade om vi ville komma förbi och säga hej!!
Klart vi gjorde det... Då visar det sig att hon säljer mobiltelefoner och jag skulle få ett riktigt kompispris för en Iphone... 69kr i månaden!!

Jag tvekade och tyckte det var mycket pengar.. Men som lockbete skulle man även få en sommarstuga i Lidköping, trots detta oemotståndliga erbjudande var jag osäker, och behövde prata med mamma och pappa!!

Jag behövde även få veta hurvida det var morgon och kvällssol på terassen vid sommarstugan..
Vet att drömmen slutade med att jag gick därifrån utan en Iphone, då jag fick reda på att bindningstiden var 3 år, det tyckte jag var för mycket!!

Men en Iphone för ca 2500 hade inte varit fel alls tycker jag!!

Undrar var man får sina drömmar ifrån ibland allstå!! Fick nästan ett skratt anfall när jag vaknade, för allt va så absurt!

Lysande Utsikter!!

Vädret för imorgon ser till sist bra ut.. Så som det har hoppat hit och dit, med kuling varningar, töväder, snöstormar och regn om vartannat, så förstår jag inte att jag inte fått hjärtinfarkt eller liknande!!!

Om nu AB mot all förmodan skulle ställa in imorn, så kommer det nog ett bryt eller liknande!! Men jag har redan tänkt ut ett "hattal" jag ska ha mot dem i så fall.. Just för det inte finns nån anledning till inställningen...

Nu e glada julen slut, slut, slut..

Tänk vad man förbereder, planerar och bygger upp förväntingar och sedan POFF, så är det över. Julen var riktigt bra, som de flesta jular. Vi hade det mysigt med familjen åt gott och spelade familjespel..

Mitt i allt fick tydligen lillebror nog och vi alla trodde han gick på toa, men nej då var hans väntan för stor och han tog initativet att själv klä ut sig till tomte och tyckte det var dags för paketöppning.. Tänk, vissa växer aldrig upp :)

Vi spelade tärningsspelet, som vi gjort de senaste åren. Yngst är nummer 1 och äldst nummer 6, vi andra däremellan, alla julklappar delas ut, när man får sitt nummer får man öppna en av sina klappar. De andra ser verkligen vad som är i och kan "oooha" lite extra och så, och det går inte heller så fort att öppna. Tror vi höll på i över 2 timmar innan allt var klart!!

Nu är jag dock tillbaka på jobbet igen, jobbar 3 dar till, innan det är dags att bege sig till underbara Berlin och fira nyår!!

snygg som fan!!

Nu har jag fixat håret och är återigen snygg som fan :)
Äntligen har jag klpiit av det långa fula som inte passar mig över huvudtaget..

Är såååå skönt att jag fick det gjort till nyår, nu är det bara festblåsa som fattas..
Men med en sån snygg frisyr kan jag nog ha jeans :)

Jag hade fel!!

Förra veckan var ju inte sista bonde-avsnittet... Som tur var så fick jag redan på detta innan så jag satt bänkad framför TVn precis som sig bör!

Imorgon får jag sovmorgon, då jag fick äran att stänga hela jobbet, så här dagen innan julafton.. Men vad gör man inte för sitt jobb??

Ehh eller snarare hade jag inte något val.. kan ju inte ställa ut ungarna i snön och kollegan som skulle stänga behövde tyvärr Vabba!!

Gött mos!!

Idag är ingen vanlig dag...

Idag är Isolas födelsedag, Hurra, Hurra, Hurra!!!

En stolt 5-åring!!!

Dan, före dan, före dan..

Å VAR är min julkänsla..??

Vill ha den här nu??
Å vill ha min A här nu.. Då hade det nog känts mer juligt.. hur kul är det att fira jul 70 mil från varandra??

Å nu e jag så jävla orolig att vi inte kommer att fira nyår heller... Jag ber till alla vädermakter att det ska var uppehåll, solsken, halkfritt och ett perfekt flygväder på nyår!!!


snyftar....

.. till filmen "allt om min syster"..
Usch, vad jobbigt det är att se på film själv. speciellt om den är sorlig och man helst av allt vill ha en famn att krypa upp i...

men nu kan jag ju sitta och tycka synd om mig själv.. fast det inte alls är synd om mig!!

Fast ibland är det skönt!

Ur barnamun..

"jag tycker inte om Äggulan, Carin".
Nej men ät inte upp den då, jag gillar inte heller gulan
"Då är du och jag ihop, Carin"
 
3-åring


Jag läser saga och pratar med bebisröst
"jag vill osså ha pannpapor"
varför säger hon så, å inte panntator på riktigt?
"för att honär en lite flicka och kan inte prata rent ännu"
Lite betänketid... "Jag kan ju inte heller säga panntator"

5-åringen mysig helg...

... men alldeles för kort, så har min helg sett ut!!

Ifredags blev det julshopping på Freeport, fast detenda som shoppdes var ett par skor och en tröja till A.. I lördags fortsatte julshoppingen i Kungälv och vi fick köpt presenter till As syster och mormor...

Högg julgran, gosade med världens underbaraste bebisar och myste med min A!!

Idag har det grejats och fixats och bara slappats.. Jag känner mig helt slut, som om jag aldrig får tillräckligt med sömn, trots att jag sover som jag ska!!!

Om 5 dagar är det julafton.. Jag hoppas att julkänslan snart infinner sig.. Jobbar ända fram till jul, men det brukar vara mysigt och man får mycket tid med barnen!!

Snön faller ner konstant, ser inget stopp på eländet.. Förra året vid den här tiden planderades det för fullt för Australien.. Nu planeras det för fullt för annat!!

snökaos...

I stora delar av Europa, men självklart ska As plan till Berlin gå hem precis enligt tidsplan... Va fan, nåt dygns försening hade vi väl inte dött av heller!!

Dock kommer oron mer och mer snygande att allt kan skita sig på nyårsafton... Jag bet till högre makter att det inte ska komma nån snö då och att jag får fira nyår i ett underbart Berlin med en underbar A...

Julklappspaniken är över!!

Har köpt Jklapp till A nu.. operation "vad ska köpas i julklapp" är över!!

Härligt..

Å ni vill veta vad det är??

That's my secret!!!

Spänningen stiger...

Sista avsnittet av bonde söker fru ikväll...

Jag laddar, har haft fjärilar i magen hela dagen.. Ehh eller inte.. Men oj vad spännande det ska bli!!

Har fått massage idag förresten. Gött va det!!

Hur luktar arabiskt horhus??

Den danska mattanten sa precis att den arabiska apelsinsaften luktar arabiskt horhus.. Ehh, får man ens säga så på severiges television??

Hur vet HON hur ett arabiskt horhus luktar??

Hmm, det hela luktar skumt tycker jag....

HJÄÄÄÄÄLP!!!

Pojkvänsjulklapp efterlyses!!

Tänkte köpa en Garmin forerunner... Kostade tydligen 4000:-
Tänkte köpa en GPS till cykeln, kostade tydligen 4200:-

Vätternrundna, GBGvarvet och Stockholmsmaran, allt redan fullbokat...

Nu står jag utan idéer och en tom hjärna!!

en hundblogg??

Inser att det mer och mer liknar en hundblogg.. Men det kanske är en bra kontrast till alla Mamma-Bebis bloggar som finns ute i cyperspace!!

Det kommer dock inte bli lika spännande stories.. Isola kunde gå redan vid födseln, hon sover nätterna igenom, har aldrig behövt pottränas eller sluta med nattblöja.. vi kommer aldrig att ge nappen till tomten eller Lisebergskaninen inte heller avänja oss vid välling... Hur det är med öroninflammation vet jag inte, men feber, det kan till och med hundar få!

Fast inte Isola, för hon är en superhjälte hund, som aldrig kommer att bli sjuk, aldrig dö och hon har superkrafter!!

tjuvöppning

Isola har precis öppnat sin första julklapp..
Eller snrare TJUVÖPPNAT..
Hon har gått till julklappshögen och nosat sig fram till det bästa paketet, sen har hon smygtagit och det fort som tusan slitit av pappret.. det som inte kom av slank ner i magen tillsammans med det uppenbarligt underbart goda benet!!

Vek som jag är lät jag henne hållas.. Men nu är det bara 3 paket kvar från matte till julafton.. Dessa tre la jag på säkert förvar på en hylla, då jag insåg att de annars kommer befinna sig i magen de med, låååångt innan julafton!!

Isola gästbloggar

Isola gästbloggar och berättar att hon nu köpt julklappar till 9 personer som hon tycker väldigt, väldigt mycket om!!

Helt galet säger hon, och viftar på sin svans... Till och med fler än vad matte köper julklappar till!!
Hon hoppas på att i alla fall få en tre fyra stycken klappar tillbaka...

Idag behövde hon även tjuvsmaka på mattes julklapp.. Man måste ju se att den är god, säger Isola och ser så där söt ut, som bara hon kan!!!

(Ehh, börjar detta gå över styr tro???)

Ilska är...

..När man inte hittar sin bil efter att ha julhandlat i Bäckebol..
..När man får springa runt på hela parkeringen med iskalla händer och tunga kassar...

Lycka är...

..När man till sist hittar sin bil.. Fast inte alls där man parkerade!!

Uppdaterat...

jäkla tjatsyster!!

Skaffa en egen blogg och se hur lätt det är att uppdatera!!

Arvssynden!!

Som jag sagt tidigare tycker jag att man som tysk ska leva med arvssynden resten av sitt liv :)
Det är lika bra att hela tiden påminna dem om deras förflutna, så att de aldrig glömmer (hoppas ni fattar ironin)

Några exempel på detta:
Vi satt förra helgen på bussen på väg ner till en julmarknad, Torsten, Antoine, Frida och jag.. bussdörrarna stod öppna och det kom in en massa avgaser i bussen.. Jag säger: "vad är det de håller på med, försöker de gasa ihjäl oss eller?" Låt säga att blickarna jag fick av folket runt mig var allt annat än vänliga.. Torsten gick i taken och sa att jag aldrig, ALDRIG fick säga sånna saker.. Jag kände mig nöjd!!!

Dagen efter åkte vi tåg.. Frida kastar in Torstens vante i första klass.. jag säger " Torsten, du kan inte gå in där, Judar är inte välkomna".. Hmm var väl inte så poppis då heller!!

Får en påminnelse av A att om vi nån gånbg får barn, så kommer de att vara halvtyska.. Usch, mina barn kommer att få bära en tung börda på sina axlar!!

Min kära mor tyckte inte humorn i mina skämt var särskilt roliga när jag berättade dem.. Hon tyckte nästan jag skulle skämmas... Å kanske växa upp lite!!

På flyget hem träffade vi en tysk som bodde i Sverige å pratade svenska.. Han sa att det fanns 2 saker som tyskarna borde skämmas riktigt mycket över..  att det är så svårt för turister att använda sina VISAkort i landet och tyskarnas bedrövliga engelska...  Jag å Frida tittade menande på varandra.. Det behövdes inte sägas högt... Men vi kunde lätt lägga till en tredje punkt på hans lista!! Tror han förstod vad vi syftade på, men kanske inte bästa läget att dra sånna skämt till en tysk man inte känner.. Kan lätt bli lite jobbigt!!

Usch tror jag måste växa upp lite!!!

här skäller vi på tomten!!

Julpyntade igår, så vackert i mitt vardagsrum. Ställde en ganska stor porslinstomte i mitt ena fönster.. Imorse vaknar jag av att jag hör Isola morra från vardagsrummet.. Smyger till henne och ser henne stå ca en meter från tomten, blängade, med svansen rakt ut och morrar.. Såg så himla gulligt ut!!

Jag gick fram till tomten och hälsade lite på den för att visa hur snäll den är.. Hon blev så klart nyfiken och kom lite närmare.. Men då behövde hon skälla på den!!

Sen sa jag .. "e han farlig, nej, nej, nej han vill bara säga HEJ och körde fram den mot henne.. Hon blev så rädd att hon skällande sprang in i sovrummet.. Jag kände mig superhemsk!!

Nu sitter hon framför tomten och spanar in den.. Där kommer hon förmodligen att bli sittandes tills jag bestämmer mig för att ta bort den!!

Hon e e n riktig tuffing den där Isola!

Julklappar och kransar

Igår gjorde jag världens finaste krans till min dörr..Först kunde man nästan tro att det skulle bli den fulaste kransen nånsin, men sedan simsalabim så förvandlades den till ett konstverk...

Jag funderar nu på att byta bana och bli kransmakare.. Men vet inte riktigt hur stor kundkrets jag kommer att få!!

Julklappsinköp pågår ävend et för fullt... Eftersom listor verkar gillas så kommer det nu en här med vad jag köpt till alla!!

Patrik: Långkalsonger och fingervantar
Lisa: Kastrull och strykjärn
Calle: Vandringskängor
Mamma: Snöskyffel
Pappa: Rattmuff

Mamma och pappa kanske ska få nåt mer, ska bara tänka ut nåt bra!! Känner mig nöjd med inköpen och tror att alla kommer att bli glada!!

Idag ska jag ut och köpa julklapp till Isola.. Har tänkt mig nåt gott grisöra, revbenspjäll och kanske lite rökt oxfilé!!

RSS 2.0