Jag har ödet i min hand!!

Idag gick jag och småpratade med några barn under en promenad.. En berättade attnär hon flyger flyplan så är hon alltid jätterädd att det skall störta..

Det skall du inte oroa dig för, säger jag.. Det händer jätte, jättesällan att ett plan störtar, det är faktiskt till och med mer farligt att åka bil (hmm, pedagigiskt)

Men vad händer inte idag då?? Jo, ett plan störtar och 149 människor dör.

Hoppas att barnen inte lyssnar på nyheterna!!

en bra start på dagen..

Har fått 9 mail av A :-) Det e sånt man får göra när man har distansförhållande..
Solen lyser
Skall snart bege mig till jobbet, och inte ens detta ser jag som något betungande.. Har bara 3 dar kvar att jobba.. om jag bortser från idag, å det sa A att jag fick..
Sedan beger jag mig till mitt andra hem och min stora kärlek..

Lalalala.. Jag e äckligt glad.. Bara för att göra er deprimerade ännu mer ledsna.. hahaha

Carin testar

Detta med natt- och dagcremer e inte riktigt min grej, jag köper skiten sedan står de där i badrumsskåper och stirrar hånfullt mot mig.. Att jag skulle gå så långt att jag kletar in det i ansiktet, sker ca 2 dagar i veckan på sin höjd..

Nu har jag dock erbjudit L'oeral en superidé.. Jag smörjer under 2 års tid in endast halva sidan av mitt ansikte och låter den andra vara helt naturell.. Så skall vi sedan se om man ser nån skillnad... Kommer jag att ha en rynkig och en slät sida vid 28??

Expriment 2010 kallas uppdraget och har stämpeln "classified" i kontraktet... Som för övrigt kommer att göra mig rik!!


Spårlöst försvunnen??

När jag lämnade Isola idag fick hon en toarulle fylld med godis av mig, för att roa sig med en stund.. När jag senare kommer hem inser jag att toarullen är fullkomligt borta.. Inte en endaste liten bit går att fina någonstans...

Hmm förmodligen och förhoppningsvis kommer den att komma ut den rätta vägen imorgon bitti..

Råttorna dansade faktiskt på bordet igår...

Usch ja, det gjorde dem, allihop.. lite för mycket till och med..
Med risk för att få det till nån fjortisgrej på riktigt så går vi inte in på detaljer..
Men vi var INTE fulla.. det är ett som är säkert, och som konstaterades friskt under kvällen...
Trots att en av oss försökte ta ut pengar ur nån helt annan automat än en penningautomat..

Jag e för gammal för fest alkohol och sena nätter... Har sovit bort HELA dagen.. Illa.. vaknade precis, halv nio.. Å jo visst har jag varit vaken emellan detta, har ju en hund som behöver ut och en mage som måste mättas, men i princip har denna söndag helt försummats..

Kvällen var i alla fall kul. Jag tror att vi stannar där..
Det finns inte heller någon jägermeister kvar hemma hos mig, var e den, va, va??

Dags att ta en kvällskiss-runda (inte jag, utan Isola då alltså) och sedan skall jag "nanna kudden"

Å där kom det.. uttrycket som skulle kunna skada mig för resten av livet.. det är så äckligt fult att jag gärna skriver det bara för att...

PS: ryggen mådde bra igår.. Idag mår den kanske till och med ännu sämre..

bara så att ni vet...

Så är det så att om ni kommenterar i min blogg, så skriver jag tillbaka i samma inlägg, så kolla alltid kommentarer om det är så att ni kommenterat..

Ja, förutom om ni är tramsiga spamare som bara skriver ett inlägg typ "hej, är allt bra? kom in och titta på min blogg". Hade jag varit intresserad av att titta på din blogg, så hade jag gjort det, men jag skiter fullkomligt i den.. tönt.. Å när man skriver "mår du bra?" i ett inlägg där jag precis klagat på hur jävla ont i ryggen jag har, då undrar jag fan om du ens läst??

Japp och där kom dagens aggressioner ut....

Saker jag stör mig på...

1. Patetiska människor som skriver på engelska in sin facebook status och stavar fel... Bara så pinsamt, skriv på svenska då istället om du bor i Sverige och inte behöver göra dig förstådd för nån annan.. Blev så jävla upprörd att jag till och med behövde ta bort människan från min vännerlista.. Hmm där var jag hård.. Hoppas det svider!!

2. Läser en blogg från en gammal skolkamrat från låg- och mellanstadiet.. Hon har särskrivingar i var och vartannat jävla ord.. det gör ont i mig jag gråter och sliter mitt hår.. Men inte slutar hon för det, utan särskrivningarna fortsätter och även det för övrigt dåliga svenskan.. (fast hon e svenska alltså, så ni inte tror det är nåt rasistiskt påhopp)

3. Jag stör mig på min rygg, att den gör så förbannat ont :-(

4. Några personer här och var i samhället, som jag inte vill nämna vid namn, men som jag faktiskt trodde var bättre än de är..

5. En arbetskollega just nu.. Räckte 2 dar för att jag skulle gå i taket, bli tyken och va en bitch.. I say no more.. Men det är INTE ok att komma försent andra dagen och bara tro att det är ok.. "hehe, jag nanna kudden, hehe"..

6. Uttrycket nanna kudden... blääää jag kräks, det går ilningar längs med ryggraden och jag vill banka personens huvud hårt mot en vägg så att hjärnsubstans kommer ut...

hmm tror att jag har en del aggressioner inom mig för tillfället.. de måste ut!!!

grattis...

Till mig själv på namnsdagen..

Men egentligen först och främst ett stort grattis till min Underbara Caroline, som idag fyller ett steg närmare 30 :-)
Jag önskar henne en underbar dag...

Åhh nu blev jag sådär bloggpatetisk igen, men jag menar det faktiskt..


när katten e borta..

dansar råttorna på bordet...

hmm eller mor å far e på semester, å eftersom jag tror att de läser min blogg, är det alltid hög censur på den...

Men nu skall jag erkänna, å igår va jag skitfull, spydde som en kalv dansade naken på Avenyn och hade sex i Vasaparken...

Eller så låg jag hemma och knaprade värktabletter, på grund av att mina ryggsmärtor var så förjävliga att det gjorde ont varenda steg jag tog..

men det översta lät på nåt sätt lite coolare.. Om än något fjortisaktigt...

visst gick det bra??

Jag tror verkligen att jag hamnar på mest aktivalistan, för jag bloggar ju som en jävla galning.. eller??

Det luktar fis....

Å det e inte jag... Isola har en fiskväll.. Vet inte om det beror på det nya fodret hon äter, eller om hon fick i sig för mycket saltvatten idag..

Fisdoften sprider sig sakta med säkert över hela lägenheten och om det är så att jag inte kommer vinna "mest aktiva" tävlingen, så kan det bero på att jag är ihjälgasad av ångorna..

Å detta utan att Antoine varit här.. '

Hmm inte för att han fiser..
utan för att han e tysk, och de gasar ihjäl folk..

när jag ändå e på gång..

Får man publicera personangrepp på sin blogg, det är ju ändå min blogg.. Å då skulle jag vilja hugga en yxa i ryggen på några folk jag känner.. Men först vill jag ju veta om det är ok??

Oftast när man bloggar så gör man ju det under sitt alter ego eller liknande, typ Kissie och Egoina i alla fall.. Så jag kan ju i så fall skylla på att det inte var jag som skrev det... då menar jag ju inte att skylla på Kissie eller Egoina, utan på mitt alterego, såklart..

Sedan är ju frågan om personerna kommer att ta illa upp, eller om de kanske till och med gillar att få hamna på en av Sveriges störta bloggar (min)

mest aktiva..

Tydligen finns det nån slags mest aktiva lista på bloggar, å e man aktiv så e man ju bra lixom.. jag kommer nog aldrig att hamna på den listan, eftersom jag ibland försummar min blogg.. men det kan ju även betyda att jag har ett liv och alla storbloggare inte har ett liv..

Men nu skall jag hamna på mest aktivalistan (dream on) så därför får ni stå ut med mååånga komplett meningslösa inlägg.. Allt för en sekund i rampljuset...

Har funderat på en sak...

Är det Ok att använda en nakenbild på sig själv som facebook bild?? eller kan det vara så att FB crewet tycker att det är lite för mycket..

Jag vill gärna veta, eftersom jag överväger att lägga upp en sån bild på mig.. Jag e ju som ni alla vet väldigt frimodig och blottar gärna min gyllenbruna hud för omvärlden..

Face rapea...

hörde detta uttrycket första gången denna veckan.. Kan det vara jag som e gammal, efterbliven och puckad.. eller är ni fler som inte vet vad det betyder..

facerape e väl det riktiga ordet..

Kul e det i alla fall...

Silikontuttar??

Det händer mycket skoj på jobbet nu och idag fick jag värsta bästa kommentaren, ok att flickan var tre år och kanske inte visste vad hon pratade om...

Flickan: Carin. Du kommer att bli tjock när du blir stor..
Carin: Va, nä tror du det?
Flickan: Ja, lika stor som dina tuttar...

Ahh den första i hela världshistorien som tycker jag har stora tuttar.. Jag blev så lycklig..

A bara garva åt mig när jag berätta att en 3 åring gjort min dag..
Å sen fick han välja att ge mig bröstförstoring eller en resa till LA i födelsedagspresent..

Blev resan till LA..

detta skall inte erkännas...

Om det visar sig att nån på jobbet läser min blogg..

Men jag glömde att man fiskarna i 4 dar.. men alla lever, å de har till och med ynglat av sig de kräken..
Och nu matas de och frodas varje dag..

har lite dåligt samvete mot dem, så tog upp och gullade med var och en av fiskarna en stund idag.. de kippade efter andan.. konstigt..

detta med blommor...

tar hand om min hyresvärds blommor när de e på semester.. Igår upptäckte jag att 2 av blommorna inte var lyckliga.. Tänk på att jag jag tar hand om över 20.. Så att två e sjuka e ganska bra..

Den ena var det för att den hade för lite vatten, gav den nytt så idag lever den igen, var med andra ord lättbotad..
den andra var övervattnat, hällde ut vatten från den, men det är fortfarande olycklig.. Vad tror vi om Prozac??


konstigt det där med blommor..

jag packade ihop mig..

Sophia och Isola idag och drog till beachen efter jobbet... überhärligt, så att säga.. blev Tjuvkils huvud, inga andra folk där.. Isola kunde gå som hon ville..

Jag tog mitt första dopp i havet, njöt låg till och med i.. Sedan behövde jag ju slänga i Isola men hon hoppade upp lika fort igen.. Jag tror hon är rädd för krabbor..


Vi trotsar vädergudarna..

.. och begav oss idag till havet.. vi började styra bilen mot Marstrand men insåg ganska snart att det såg mer ut som åskoväder än solsken och rattade bilen mot Getskär istället..

Här tittade solen fram lite mer, men vinden blåste kall och det var helklätt som gällde och en extra handduk runt kroppen, men mina kinder har i alla fall fått sol.

Isola skämde ut hela gruppen, genom att va aggro mot en annan hund.. Men hon var även ganska söt då hon grävde en grop i cirka en och en halv timme.. Så nu ligger hon helt utslagen på mattan och är okontaktbar..

I fredags träffade jag bästa Carro, det var riktigt, ritkigt trevligt. Vi tog en promanad i Fontin och tog igen allt prat som vi inte haft på ett tag..

En liten bit på väg...

ca så där nån % eller så.. Men i vilket fall så är det en ny möjlighet...
man skall aldrig avslöja nåt innan man vet säkert...
Så nu får ni leva i ovisshet...


Sångernas sång!!

Den här låter spelas just nu om och om och om igen hemma hos mig.. Finns inte någon bättre!!
Hörde den i Tyskland, såklart, eftersom den e tysk.. Fattar bara lite halvt vad den handlar om.. Men gillar melodin, musiken, rösten å alla med den sååååå otroligt mycket!!

Lyssna och njut

http://www.youtube.com/watch?v=Q-L3wj_HaMQ

Es fällt mir schwer
ohne dich zu Leben,
jeden Tag zu jeder Zeit
einfach alles zu geben.
Ich denk so oft
zurück an das was war,
an jedem so geliebten vergangenen Tag.
Ich stell mir
das du zu mir stehst
und jeden meiner Wege
an meiner Seite gehst.
Ich denke an so vieles
seit dem du nicht mehr bist,
denn du hast mir gezeigt
wie wertvoll das Leben ist.

Wir war'n Geboren um zu Leben
mit den Wundern jeder Zeit,
sich niemals zu vergessen
bis in aller Ewigkeit.
Wir war'n Geboren um zu Leben
für den einen Augenblick,
weil jeder von uns spürte
wie wertvoll Leben ist.

Es tut noch weh
wieder neuen Platz zu schaffen,
mit gutem Gefühl
etwas neues zu zulassen.
In diesem Augenblick
bist du mir wieder nah,
wie an jedem so geliebten vergangenen Tag.
Es ist mein Wunsch
wieder Träume zu erlauben,
ohne Reue nach vorn
in eine Zukunft zu schau'n.
Ich sehe einen Sinn
seit dem du nicht mehr bist,
denn du hast mir gezeigt
wie wertvoll mein Leben ist.

Kriget är vunnet!!!

Jag har segrat, vinnut guldmedalj och är lycklig!!
Telenor asen har förlorat, gått under och vrider sitt hår...

Efter snart 4 veckor så har de fortfarande inte svarat på mitt brev som jag skickade till deras kundtjänst.. Men hittade en sida på internet www.fairshopping.se som e helt grym. Dit kan man skriva in om man har en tvist med ett företag, eller tyckt det gjort fel, sedan får andra folk hålla med en om att det som hänt e fel.. Sedan skickar fairshopping in allt till företaget, som avgör om de vill ge ett svar eller inte..

2 dagar efter att jag skickat in min klagan ringer Telenor, ber såååå mycket om ursäkt att allt blivit fel, och självklart skall jag får mina pengar tillbaka.. Tack.. Synd bara att det måste läggas ut på internet för att ni skall fatta, att det skall vara så svårt för er att ta en kund seriöst..

Nu är det i alla fall ordnat, pengarna är tillbaka och jag är i slutändan nöjd.. den 15 augusti kommer att bli en lycklg dag... Då är jag FRI!!!


dålig hörsel??

Var med syrran en dag förra veckan då vi möter på en kelig katt, som går med oss en bit.. Böjer mig ner och klappar och pratar sådär barnsligt som man gör med djur och bebisar..

säger till katten "åhh du heter nog Tiger" (för den va lite randig)
Lisa: Vadå, varför heter den Sigge??
Jag: Nej den heter nog Tiger
Lisa: Va Neger??

Ehhh, jo för jag tror ofta att folk döper sina katter till Neger..
Men efter detta så gick negerkatten med oss till dörren där han tyävrr fick stanna.. Inga negerkatter i deras lägenhet..

husmorscarin

har föresten fått 8 knoppar på en orkidé som jag trodde var typ död... wow, skall nog bli blomstertant!!
Dock har min Dahlia jag planterade i Berlin dött.. kan bero på 2 orsaker, vattenbrist eller att jag senast jag var där råkade dra upp den späda plantan ur jorden helt och hållet, då jag trodde det var ogräs.. sedan petade jag bara ner den lite nonchalant igen..

men under har skett förr... Jesus gick på vatten.. tror allt att den kan vakna till liv igen!!

när jag varit borta ett tag..

så har jag alltid så mycket bloggläsning att ta igen.. Me like.. Å det bästa e att alla bloggar jag läser uppdaterar ofta, eller snarare ägarna uppdaterar ofta.. de är alltså inte lika tråkiga och trista som jag!!

Skall uppdatera er om mitt liv snart.. men när inte nåt händer så blir det ju trist lixom!!
Men får väl bli nån Tysklands uppdatering..

men nu: Dusch och sedan ringa till min älskling

saker händer..

i Telenorhärvan.. Hittade en sida på intenet, faitshopping.se.. la ut mitt fall där och vips, efter ca 5 timmar hade jag fått ett svar.. Fast det e inte löst ännu, utan mer ett svar, att de skall kontakta mig för att finna en lösning.. Härligt Telenor.. Skickar ett brev för 3 veckor sedan som jag fortfarande inte hört nåt av, men tar man det på internet, ja då jävlar..Nu hoppas jag på det bästa...

Tyska skämt!!

Jag e ganska bra på det här med att skämta om hemska saker. Typ så gillar jag att totalt trycka ner de stackars tyskarna för andra världskriget.. Tex igår så pratade vi om att A ville ha en "husa".. Ja det är väl det ni anväder judarna till säger jag då.. Han har väl börjat vänja sig, å vet att jah kan droppa ur mig lte saker..

Men jag fasar för den dagen då jag kommer droppa ur mig något inför hans föräldrar.. Ibland bjuder ju lixom situationen på att råskämt.. Måste hålla tungan i styr alltså..

Tex första gången jag mötte As kusin,så drog jag lite härliga skämt, sedan får jag reda på att han jobbar som nån slags socialarbetare för att motverka nazism i Tyskland.. an hade ju haft lite svårt att hantera mina skämt.. Vad jag lärde mig var att jag kanske skall känna av situtationen innan.. Men nu så har jag å T funnit varann mycket väl, å jag är förlåten för allt :-)

Å självklart vet jag att det e jättedumt å jättefult att skämta oms åna saker.. Men jag kan inte låta bli.. Så bli inte upprörda nu.. Har man gjortså mycket ont som tyskarna så skall man få leva med det... Arvsynden.. Ett bra påfund :-))))Värmebölja..

I helgen skall det bli värmerekord här i Berlin mellan 36-38 grader.. Häääärligt, eller nästan lite för varmt!

Igår träffade jag äntligen Lilli igen, vi åkte inlines ca 1,2 mil till en sjö, badade och sedan tillbaka igen. A fick ju också vara med såklart..
Sedan åkte vi till oss och BBQade och planerade nästa gång jag kommer!!

Idag: Universitetsansökningar, sol och bad och på kvällen ett tyskt 30 års kalas!!


endast Media Markt och Mercedes är glada...

Över att Tyskland förlorade semi-matchen.. Media markt hade gått ut med att kunde skulle få alla pengar tillbaka på inköpen innan VM om Tyskland vann, och Mercedes lovade 10 000 euro tillbaka.. Hmm är väl ett ganska tydligt bevis på att de inte hade höga förväntingar på Deutschland!!

Men helt ärligt var Spanien det bättre laget, det fick ju tom tyskarna erkänna.. Å jag e lite lite glad, för nu får jag se matchen om 3e pris här på lördag. Å hade de spelat final, så hade jag suttit på flyget hem på söndag å missat allt.. Hade inte ens vågat väcka tanken hos A, eftersom han hade missat matchen, då han behövde köra mig till flyget.. Jag hade nog fått ta bussen..

Så både jag, Madia markt och Merca e glada.. Resten av Tyskland sörjer!!

Jag packar..

Å tar med mig halva mitt hem.. "Den kan ju va fin i stugan, å den... å den här ljusstaken.. å varför inte ta med lite handdukar jag aldrig använder när jag ändå håller på, jag har ju så många..." Å vips var väskan full.. Men det braiga e att den kommer vara tom på vägen hem igen, för då lämnar jag kvar allt i stugan..

Min kära A har alltså en sommarstuga i Berlin, eller lite i utkanten.. Me like!!

 

Precis som alla kända bloggisar????

Så måste jag tillägna ett alldeles eget inlägg till världens bästa Patrik. Jo, det finns faktiskt en sådan, och idag fyller han hela 26 år!!

Gratis Pake-ponken, hoppas det firas med pompa och ståt. För det är du verkligen värd :-)

Ehh smörar jag eller... eller... ehhh.. ahhh!!!

Inte trodde väl jag..

när jag vaknade imorse, att jag skulle behöva ta hand om kräkande barn under dagen...
Då hade jag helst lagt tillbaka huvudet på kudden och somnat om!!

Nu går jag här och känner efter, kanske, kanske att jag mår lite illa ändå.. magen bubblar, kännerm ig yr..
Kanske aningen hypokondrisk!!

Helt kärnfrisk.. Å så skall det förbli... Berlin på onsdag...

trött så in i tusan..

Tror att jag, utan att veta om det, fått alldeles för lite sömn den senaste tiden..

Imorse låg jag å sov, å vaknande å sov lite så där gott omvartannat ni vet.. kroppen ville verkligen ligga kvar i sängen.. Å så även Isola, vilket ju fick mig att tro att klockan inte kan vara så mycket..

Till sist tog jag mitt förnuft till fånga och slår upp min blå (som väl snarare är typ gröna) kollar klockan och ser att den är 11.. Herregud så länge har jag nog inte sovit sen typ jag var 18 eller nåt.. kan ju aldrig sova på mornarna.. Isola ligger gott på kudden bredvid mig och vi myspyser en stund innan det e dags att ta en härlig morgonpromenad.. Som va riktigt mysig, då vi prescis slapp regnet!!!

så med 10,5 timmars sömn i natt så borde jag klara veckan galant!!


Får man vara glad att det regnar??

Bara lite, lite glad alltså.. För det första måste vi ju tänka på alla blommor, åkrar och ängar som faktiskt behövde lite vatten, å sedan även alla djuren.. (omtänksamma Carin)

Å sedan även på mig, som behövde en innedag, för tvätt och städ, som lixom blivit lite lidande denna underbara vecka, då min kropp skriker efter alla solens strålar som finns!!

ja, så lite glad e jag!

Men imorgon, ja då jävlar, då skall solen lysa igen!! Deal??

Äckliga män i skor...

Var vid Delsjön igår med Lisa och Sara. Vi hade en jättetrevlig dag, med mycket girltalk och till och med årets första, dock väldigt snabba, dopp för mig..

På eftermiddagen måste jag ju dock ge mig hemmåt, eftersom fotbollspausen har upphört och jag e helladdad för kvartsfinal.. Lisa går till sin bil och jag går de ca 50 metrerna längre till min. Möter en tjockis gubbe på vägen.. Han tittar på mig och gör pussmun och smackar högljutt... Ahhhh Ville köra en kniv i ryggen på honom, jävla pedofil, men gick dock inte så långt.. tänkte senare ramma honom med bilen, men även detta hoppade jag över..

Ägnar honom istället ett hatiskt inlägg här. Fy fan för perversa gamla gubbar!!

Idag har jag istället varit vid havet med Sophia. Väldigt trevligt detta med, å inga äckelgubbar alls...
Kom hem kort efter att Tyskland matchen började och de ledde redan med 1-0.. hejade glatt i 10 minuter, innan jag totaldeckade i soffan.. Solen hade gjort mig trötter.. Vaknar dock till lagom innan varje mål och somnar sedan om gott igen...

Någon utång ikväll känner jag väl mig sådär laddad för nu, sätter hellre på Spanien matchen och sover vidare framför den!!

RSS 2.0