Början på något nytt!!

idag var sista dagen på jobbet för några månader, kändes konstigt, lite overkligt med på ett sätt även skönt. Jag har varit ganska trött det senaste, inte alls på jobbet men i kroppen, hade kunnat sova hur mycket som helst!!
Det jobbigaste har varit att lämna alla mina 5åringar, eftersom de inte är kvar till hösten när jag kommer tillbaka!!

Igår kom en flicka med ett paket till mig, hon hade varit på guldfynd och köpt en present till mig, för sina egna pengar. Jag fick en nyckelring som en ängel med ett rött hjärta, hon visste att min favofärg är röd. När jag öppnat tar hon fram en egen ängel och visar att hon köpt en likadan till sig, så att vi kan tänka på varandra. Då brister mitt hjärta litegrann, såååå fint och jag känner mig så hemsk att jag lämnar dem, samtidigt som jag vet att hon ska sluta ändå till sommaren för att börja skolan!!

Har försökt att träffa lite kompisar i veckan, så att man får säga lite hejdå, har inte hunnit med många alls, eftersom kvällarna varit väldigt uppbokade, men i söndags fick jag en fin dag med C och i onsdags med M!
Kommer ju hem i början av juni, för calles student, å tror tiden fram till dess kommer att gå väldigt fort!!

Imorgon ska det packas, städas bil och påsklunchas med familjen, på kvällen blir det nn uteservering med M innan jag hoppar på planet vid kl 11 på lördagmorgon!!

Nu kan inte bloggandet vara så sporadiskt längre, utan jag måste få in rutin, så att alla kan se vadjag håller på med!! Jag förväntar mig mycket kommentarer och även Berlin besök från dem som lovat mig det!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0