Ironi!

Jag hoppas att alla förstår ironin som ofta flödar i bloggen! Ibland känns det som att jag måste förklara mig, så att inte folk tror jag e totalt dum i huvudet, med hur kul är det att dra ett skämt och sedan säga att man bara skoja.
Det är ju sånt ni läsare ska förstå i alla fall!!

Så allt som ni läser här och tycker låter lite konstigt, det är med all säkerhet inte sant!
exempelvis är Sergels torg inte min favvoplats i stockholm, fick lite dpligt samvete när jag skrev så, tänk om nån förälder av nån anledning råkar läsa och tror att jag förespråkar droger eller nåt.

Det var alltså IRONI, och som sagt, mycket av detta förekommer!! Det är sån jag är!!
Söndasgtrams!!

Hittade denna på en annan storbloggares sida, och tänker att det säkert är ok att "sno" den, tror även att hon gjort det från nån annan! men det är ju lite så vi storbloggare jobbar :)

Jag har insett att min senaste kyss… var alldeles för länge sedan! närmaste bestämt den 1 mars.
Jag lyssnar på… surret av tvättmaskinen
Jag mår bäst när jag… är tillsammans med dem jag tycker bäst om
Stockholms bästa stadsdel är… Sergels torg, där kan man köpa knark å så!!
Jag pratar… gärna!
Jag älskar/tycker om… Sommaren!!! förutom en massa personer runt omkring mig såklart!
Min bästa vän(ner) är… Är några väl utvalda, som jag vet alltid finns där, oavsett vad som händer. ingen nämnd och ingen glömd
Min första riktiga kyss… Minns jag mycket väl, var nästan lite "drama" kring den!
Jag avskyr när folk frågar… eller i mitt fall säger, att jag är alldeles för smal och borde äta mer. Jag äter för f-n precis hur mycket jag vill.. och det är mycket det, och helst osunt!!
Kärlek är… något vackert och obeskrivligt.
Någonstans, tänker någon… på allt galet som händer i världen just nu. Vi är nog många som tänker på det!Jag kommer alltid att vara… bäst såklart! Speciellt på Gokart och Bowling, mina två paradgrenar!
Jag är hemligt förälskad i… Pinsamt, men sant, lammköttet, hmm nä kan knappt säga det,.. ZE. Ni fick bara initialerna :)
Sist jag grät var… Oj då, det händer ju jämt, när jag såg "en unge i minuten" i måndags, eller så kanske det var under ett "grey's" avsnitt i veckan, eller till "40 days and 40 nights" som jag med såg i veckan.. Gråter till alla filmer, TV-serier eller barnbrogram som finns.
Min mobiltelefon är… Såklart det fräckaste i världen, cool tjej, måste ha cool telefon!
(en sony ericsson experia x10 mini)
När jag vaknar på morgonen… är det till ljudet av en löpande hund med parningsinstinkter, som vill ut och hitta nån att..... usch, ska inte skriva vad hon vill
Innan jag går och lägger mig… avslutas alltid dagen med ett skypesamtal till mina fina A.
Just nu tänker jag på… Att jag äntligen kan jobba imorgon igen, eftersom jag är så gott som FRISK.
Bebisar är… Söta, fina, goa, allt gott o världen
Homosexuella är… människor som attraheras av någon av samma kön.
Blondinbella är… ju jag!!
Ikväll ska jag… såklart kolla Solsidan och ha söndagsmys över skype med A!
I morgon kommer jag… äntligen att få jobba igen!!
Jag vill verkligen… att alla framtidsplaner slår in!!

 

Det är såklart denna grymma tjejen som svarat på frågorna!!


Olaglig

Jag har (äntligen) fattar hur pirate bay fungerar och kan ladda ner en massa saker.. Göttans!!

Jag tror att det inte är så olagligt, eller??

I Tyskland är det tydligen så att vara den som delar med sig till andra, är olagligt, men att ladda ner är ok..
Lite som prostitution här i Sverige, att sälja är ok, men inte att köpa!!

Just nu ställer jag in hjärnan efter tyska lagar, jag anser att det är mycket viktigt att ta seden dit man kommer och lär sig att leva efter landets regler och normer... Bättre att börja i tid!!

Å jag har bara laddat ner en sak än så länge, säsong 4 av Grey's anatomy!!

Väntar med spänning på att det ska blinka blåljus framför fönstret och herr polis vill arrestera mig!!

nu ska här grey's mysas!!

VA FAN????

När jag vaknar upp imorse, är jag fortfarande ovetandes om åsynen som ska möta mig när jag tittar ut... och tur är väl det, annars hade jag stannat i sängen hela dagen!!

SNÖ!!!!!

Å det där skämtet SMHI, som hela tiden lovar vår... tack och hej SMHI, ni är det största skämtet i Sverige just nu, hoppas inte att det läggs några statliga pengar på er, i så fall är det bättre att sälja ut skiten på tradera till högsbjudande och istället köpa Norska YR:s tjänster, de är i alla fall att lita på!!!

Jag tror att jag är bitter... Men har även här läst i tidnigen (ja, tänk att jag läser tidningen, faktiskt varje dag) att SMHI är rena skiten...

fast så stod det kanske inte, men det stod att de har alldeles för dåliga väderprognoser..
and I agree!!

Jag hoppas på att Tyskland och mitt kära Berlin, bjuder på värme, sol och ljummen sommarbris, precis som förra året, för det svenska vädret, det ger jag inte mycket för!!


Jag är utvald!!

Tänka sig att nästan varje gång jag besöker min hotmail, så får jag ett medelande om att jag är dagens 999:e besökare, eller liknande och har chansen att vinna en Iphone eller Ipad...

Flera gånger om dan sker detta, och trots att mina matematiska färdigheter inte är så höga, så förstår jag inte hur man kan vara nummer 999 flera gånger om dagen....


oh ja, jag fattar att det är reklam, men läste i tidnigen igår att folk går på detta, måste vara dumma idioter :)

Jag e sjuk!!

Å det e mest syndast om mig i hela världen!! Ont i halsen, inflammation på stämbanden och feber... Är inte säker på att jag kommer överleva, men kämpar på!

Har en hund här hemma som just nu är till salu, lägsbjudande får henne!!!
06.23 fick hon imorse för sig att det var dags att vakna... gav henne mat, efter att hon psykat ut mig.. (när hon spykar ut mig, så lägger hon huvudet på sängkanten gör ett ljud långt ner från strupen och glor på mig tills jag inte orkar mer...)

7.10 tycker hon att vi ska gå ut, jag låssas inte om henne, men pga nytt psykande från hennes sida får jag till sist ge mig, vi går ut men inte fan e hon varken sugen på nr 1 eller 2... efter 20 min går vi in igen och jag slänger mig i sängen för att få sova vidare..

vid 9 börjar hon psyka mig igen, men då får det fan va nog och jag skriker några väl valda ord till henne och jag tror hon fattar grejen.. sedan fick jag i alla fall sova till 9.45 innan hon dampade igen!!

Självklart älskar jag min lilla dumbom till hund och jag är mycket, MYCKET glad att hon endast löper 2 ggr om året..

Men som sagt, hon är till salu, eller kanske uthyrning, 3 veckor framöver!!

fredagsgull!!

I fredags fick jag mysa med mina favoriter, Lucas och Max...
Tänk att vällingkräks och snoriga nysar kan vara alldeles underbara :)

I vilket fall e dem helt underbara, å att även få träffa deras mamma, för lite snack, var ju inte helt fel det heller :)

ops, nu blev nästan min blogg en sån där barnblogg!!!

Spelberoende

Har laddat ner ett spel till telefonen, det e beroendeframkallande och jag kan inte sluta.. finns det avvänjingsprogram för mobilspelande??

Måste bli lite tekniskt..

jag borde ju kunna blogga från min telefon, typ ta ett kort och ladda upp den direkt på bloggen, tex när jag träffar, kungen, Erik Saade eller nån av mina andra nära vänner.. Då skulle jag ju typ kunna skriva, "hänger på avenyn med Saade, se hur söt han e" och sedan en bild på oss två!!!

Värt att prova!!

En stackars sjukling

Har varit hemma från jobbet halva dan igår och idag, för jag trodde jag var magsjuk.. hade så ont i magen igår och trodde hela tiden att jag behövde spy, men det blev aldrig nåt av det.. fick åka hem från jobbet och gick och la mig, somnade och sov i 3 timmar.. Mådde lite halvkasst hela dan och hade några 10 delars feber.. Idag känner jag mig dock mycket bättre och är redo för jobbet imorgon igen!!!

Dock oroar jag mig för Psykbryt, idag kom det ju för fan SNÖ!!!!! Det ska vara VÅR nu.. ingen förbannad vinter..
Pratade med A och de hade 13 grader och sol i Berlin.. tack för den!!


She's BACK!!!

Sverige, nä förmodligen hela världen, jublar!!!!

Carin är tillbaka!!!
Ska ta tag i mig och försöka börja blogga lite smått igen!! Jag tyckte mest det var jobbigt att känna pressen (från vissa) och kommer därför hädanefter BARA att blogga när jag själv känner för det!!
Jag har sagt det förut, och säger det igen... Mitt liv är inte så kul som Blondinbellas och kommer aldrig att bli!!!

I alla fall finns det massa saker som hänt nu och som jag ätnligen kan berätta om :)

den 6e augusti kommer att vara en stor dag, då min underbara syster (tillika den som tjatar) och Patsy Pat kommer att gifta sig!!!

Från slutet av april till mitten av augusti så kommer jag att bege mig söderöver, närmare bestämt Deutschland/Berlin för att studera detta underbart nyanserade vackra världsspråk (ta ironin)
Men ser nåt så otroligt mycket fram emot detta!! Pluggar tyska glosor för fullt här hemma nu, vill ju inte vara sämst i klassen, även om det nog tyvärr kommer att bli så :(


RSS 2.0