dissad, ratat, förbisedd....

Idag efter skolan så gick jag Fabio och Evangelos (porten och greken) och pratade.. då kommer Vittekillen och säger "Fabio, Evangelos, Bier wocheende.. alltså om de ska drick öl till helgen... Men jag då?? Jag blev DISSAD..

Tror de har en dålig kvinnosyn i Vietnam och förmodligen är jag inte värd så mycket i hans ögon (fördomsfull, ja!!) Men han kunde ju frågat när jag inte var med eller nåt!!! Inte för att jag skulle vilja ta en öl med honom, men i alla fall!!

Grabbarna var nog dock inte så intresserade, och vi tror att den här Vitten gärna tar sig några öl för mycket lite var dag... :)

Jag kan fortfarande inte får till det med att smyfilma i lektionsalen, så att ni får höra hur kul det låter!!

Vi ska exempelvis säga "wer ist das?" och vitten säger we it dat... läraren säger Sssssss och eleven efter Ssssss och sedan ska den säga hela meningen We it dat... hahaha.. det är typ som PPPPP Kankaka (kanske inte alla som fattar det, men en kunde inte säga pannkaka och sa ppppp kankaka, men skillnaden var att han va 2 år!!)

Men sätt mig i en vietnamesklass och jag hade varit lost jag med!! Tror att jag har ett otroligt försprång i och med att tyska och svenska är så lika!!

Nu ska det kollas Greys!!

Auf Wiedersehen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0