några dagar att ta igen!!

nu har det varit nån dags bloggpauspga lite omständigheter!!

Igår när jag kom från skoan hade min kära A, som lämnade stugan efter mig, låst ett lås som jag inte kan öppna. Det regnade och var kallt och jag var hungrig. Lyckan var gjord!!?? Vad kan jag göra annat än att vänta på ett regnuppehåll, snabbt hoppa på cykeln och ta mig till närmaste U-bahn station... SHOPPING!!!

Åker till Alexanderplatz och spenderar lätt några timmar där, shoppar billigt på HM och Vero Moda, 2 par shorts, 3 linnen och en blus blev det. Jag var nöjd, sätter mig på tåget på väg hem igen, och inser att jag inte har nån aning om på vilken station det var jag hoppade på. Och måste lixom av där eftersom min cykel står där, fick ringa räddaren i nöden och kom rätt!!!

På kvällen cyklade vi 15 km och köpte lite blommor som jag planterat idag!!

Skolan funkar super, jag är fortfarande bäst i klassen, har ju inte hört detta uttalas från läraren, men tror att det handlar om att hon inte får säga det :) Igår började det en ny kille i klassen, Fabio, från Portugal. Å han pratar ENGELSKA, jag e glad och nu har jag nån att hänga med! Fast hela klassen känns mycket bättre nu, det är ju bara det att det är svårt att prata och bli kompisar när man inte kan prata med varann liksom!

Det har varit riktigt kallt här några dagar nu, på nätterna har det varit minusgrader och bara ca 3-4 grader när jag cyklat till skolan, jag har letat som en galning efter vantar i alla affärer, men de säljer inte dem längre, så igår köpte A ett par trädgårdshandskar till mig :) det värmer i alla fall!! Fast nu ska det bli varmt igen, 26 grader i helgen. Das ist sehr schön!

När vi vaknat på morgonen har vi ibland haft 11 grader i stugan, då tar det emot att kliva upp ur den varma sköna sängen, men så fort vi sätter på värmen så blir det varmt igen. Vi har gasolvärme och vill såklart inte ha på det under natten!!

Imorgon är det redan fredag igen och jag har varit här i två veckor snart. Tiden rusar verkligen iväg. Till helgen ska vi nog ha lite grillkväll med kompisar och fira morsdag, det är tydligen det på söndag, men inte i Sveige, eller??

Nu ska jag plugga lite tyskaglosor... Det var verkligen längesedan jag pluggade glosor!!!

tschüssKommentarer
Postat av: Lisa

Jag undrar lite vad som hände med blogginlägget med rubriken "Hyllning till min syster"? Det ser jag fram emot att läsa nämligen. Eller sparar du på krutet till ditt tal på bröllopet?

2011-05-07 @ 15:52:43
Postat av: Asta

Det blogginlägget skulle jag också gärna vilja läsa, ett grpande inlägg om kärleken till din lillasyster..

2011-05-08 @ 17:43:53
Postat av: Asta

Det inlägget hade jag också gärna läst! Kanske kan handla om en storasysters kärlek till sin lillasyster till exempel?

2011-05-08 @ 21:14:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0